Skip to content
Menu
0
Your cart is empty. Go to Shop

Wandklok decoratie

✔ Showroom beschikbaar

✔ Betaal met AfterPay

✔ Bezorging mogelijk

Een wandklok als decoratie

Een wandklok dient als decoratie als deze naast de praktische functie, ook prettig is voor het oog. Onze industriële wandklokken zijn beschikbaar in allerlei kleuren met verschillende wijzerplaten. Deze kleuren en wijzerplaten variëren tussen wit, zilver, brons en zwart. Wij leveren de klokken direct uit de voorraad van onze showroom in Monster. De wandklok is hierdoor snel bij u, waardoor deze vlug als decoratie bij u aan de muur hangt.

vliegtuig motor klok

Onze wandklok dient perfect als decoratie

Onze wandklokken zijn een toevoeging aan uw industriële inrichting. Ze passen goed bij onze meubels van mangohout. Alle wandklokken verschillen in stijl. Hierdoor zit er sowieso een klok bij voor u. We verkopen verschillende open wandklokken, waarvan de tandwielen te zien zijn. De steampunk klokken vallen hier ook onder. De vliegtuig wandklokken zijn een compleet andere stijl, maar passen misschien wel heel goed als decoratie in uw huis.

Kom langs, neem contact op of bestel online

Met interesse voor een, of meerdere, van onze wandklokken kunt u contact opnemen door te bellen naar 06-31994200 of te e-mailen naar info@decoratieenmore.nl. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Monster. Hier is het assortiment wandklokken groter dan online. Hebt u uw droomklok al gevonden in onze webshop? Bestel deze dan eenvoudig online!