Skip to content
Menu
0
Your cart is empty. Go to Shop

Open klok

✔ Showroom beschikbaar

✔ Betaal met AfterPay

✔ Bezorging mogelijk

Open klok

Een open klok is een klok zonder achterkant, waardoor alleen het frame zichtbaar is. Dit geeft de klok een minimalistische uitstraling, waar veel mensen naar op zoek zijn. Het open frame biedt de mogelijkheid om de tandwielen van de klok te zien. Het synchroon draaien van de tandwielen is fascinerend om te zien. Het geeft de open klok een industriële uitstraling en maakt van de klok een prachtig decoratief item voor een modern interieur.

klok-hanger-zwart-60cm

Een open klok aan uw muur hangen

Wij verkopen wandklokken in verschillende diameters, van klein tot groot. De verschillende klokken zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, variërend tussen brons, zilver, goud en zwart. De verschillende kleuren geven iedere open klok een andere, unieke uitstraling. Hierdoor is er gegarandeerd een die perfect past als decoratieve klok bij uw interieur. Wij verkopen ook klokken met een minder minimalistische uitstraling, kijk hiervoor eens naar onze steampunk– of vliegtuig klokken.

Bestel uw nieuwe klok online

De verschillende klokken uit onze collectie bestelt u online. Hier is het mogelijk om met AfterPay te betalen, of met een van onze andere betaalmethoden. Het is ook mogelijk om langs te komen in onze showroom in Monster. Hier kunt u de open klok goed bekijken en hebben wij een groter assortiment beschikbaar dan online. Uw specifieke wensen bespreken kan ook, neem hiervoor contact op door te bellen naar 06-31994200 of te e-mailen naar info@decoratieenmore.nl. U bent van harte welkom in Monster, dus kom eens langs of bestel online!