Skip to content
Menu
0
Your cart is empty. Go to Shop

Meubels mangohout

✔ Showroom beschikbaar

✔ Betaal met AfterPay

✔ Bezorging mogelijk

Meubels van mangohout

Meubels van mangohout zijn erg populair door de industriële uitstraling die het heeft in combinatie met zwart metaal. Mangohout is, zoals de naam al doet vermoeden, hout van de mangoboom. Het is een sterke soort hardhout, veelvuldig gebruikt in de Indiase meubelindustrie. Het is erg populair in de houtindustrie omdat mangobomen snel groeien en het hout makkelijk te verwerken is. Mangohout heeft een goudbruine kleur, die erg aantrekkelijk is om te gebruiken voor diverse meubels. Daardoor zijn mangohouten meubels populair en kunt u ze bestellen ze voor een betaalbare prijs.

eetkamer-stoel-cognac-kuip

Geniet van de unieke uitstraling die meubels van mangohout biedt

Meubels van mangohout hebben een industriële en unieke uitstraling. De combinatie van pure materialen zorgt voor deze uitstraling. Mangohout wordt vaak gecombineerd met zwart metaal, omdat de goudbruine kleur zeer complementair is hiervoor. Dit ziet u bijvoorbeeld terug in de salontafels, eettafels en dressoirs die wij verkopen. Een industriële uitstraling is sowieso erg populair en nu is het mogelijk dit in huis te halen zonder uw complete woning te verbouwen. We hebben de mangohouten meubels die online te bestellen zijn ook in onze showroom in Monster staan. In deze showroom is een groter assortiment verkrijgbaar dan online staat.

Combineer de meubels van mangohout met decoratie

De mangohouten meubels zijn mooi in combinatie met andere industriële decoratieve items die wij verkopen. Stelt u zich het eens voor, een nieuwe eethoek met een mangohouten eettafel. Gecomplementeerd door een wandklok in dezelfde kleur metaal. U plaatst ook nog een boekenhouder op tafel, zodat u na het eten een stuk in uw favoriete boek kunt lezen. Al deze items, inclusief de mangohouten meubels, kunt u bestellen u bij Decoratie en More.

Bestel uw unieke meubels hier

Kom de mangohouten meubels bekijken in onze showroom in Monster. Hier doet u inspiratie op voor uw eigen inrichting of krijgt u een betere impressie van de items. Kom gerust eens langs. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe en exclusieve items. Het is goed mogelijk dat wij een item dat u graag wilt aanschaffen in onze showroom hebben liggen of kunnen krijgen. Mocht u dus al weten wat u wilt, neem dan contact op door te bellen naar 06-31994200 of te e-mailen naar info@decoratieenmore.nl. Dan bespreken we de mogelijkheden. De mangohouten meubels zijn ook eenvoudig online te bestellen. Laat er dus geen gras over groeien en zoek nu uw nieuwe meubels uit!