Skip to content
Menu
0
Your cart is empty. Go to Shop

Steampunk klok

✔ Showroom beschikbaar

✔ Betaal met AfterPay

✔ Bezorging mogelijk

Steampunk klok

Een steampunk klok geeft uw huis een industriële uitstraling. Steampunk is een combinatie tussen de 19e eeuw en de toekomst, waardoor het sciencefiction is. De verschillende futuristische machines, zoals een tijdmachine, worden allemaal van energie voorzien door stoommachines. De steampunk stijl gebruikt veel metaal, waardoor het een industrieel uiterlijk heeft.

klok-brons-groot-110-cm

Een steampunk klok is praktisch en decoratie

Een klok heeft naast de praktische functie, ook een decoratieve functie, het oog wilt namelijk ook wat. Decoratie en More verkoopt klokken in alle soorten en maten direct uit de voorraad van onze showroom in Monster. Hierdoor is er voor iedereen een passende klok beschikbaar en heeft u de klok snel in huis. Onze wandklokken hebben allemaal een verschillende stijl. Een steampunk klok is hier een voorbeeld van, maar wij hebben ook een klok in de vorm van een vliegtuig.

Bestel uw steampunk klok online

Een steampunk klok is leuk om voor uzelf te kopen, maar het is ook een mooi cadeau. Hetzelfde geldt voor alle andere producten in onze webshop. Bestel deze dus nu online of kom naar onze showroom in Monster. Wij zijn ook te bereiken via 06-31994200 of info@decoratieenmore.nl. Neem nu contact op en wij helpen u aan een steampunk klok!