Skip to content
Menu
0
Your cart is empty. Go to Shop

✔ Showroom beschikbaar

✔ Betaal met AfterPay

✔ Bezorging mogelijk

Vliegtuig decoratie

Een echte liefhebber van het vliegtuig en de vliegkunst heeft decoratie die hier gerelateerd aan is in huis. Het herkenbare uiterlijk van een vliegtuig is mooi als decoratie in huis. Het valt direct op en het is een uniek gespreksonderwerp voor iedereen die zijn of haar oog erop laat vallen. Het vliegtuig is echter niet alleen decoratie, het is namelijk ook een klok. Hierdoor heeft het vliegtuig ook een praktische functie. Onze decoratieve vliegtuigen misstaan bij niemand aan de muur, ook niet bij u.

Vliegtuig klok

Een vliegtuig hangt ter decoratie bij u aan de muur

Wij verkopen vliegtuigen in allerlei verschillende silhouetten. Het bekende ‘moderne’ vliegtuig silhouet verkopen we in zilver, lichtgrijs en donkergrijs. Deze zijn ook beschikbaar als tafelmodel. We hebben ook een klok in het silhouet van een dubbeldekker vliegtuig. Een andere optie is het Armstrong-vliegtuig, een bommenwerper die gebruikt werd in de Tweede Wereldoorlog door de geallieerden. De laatste optie voor de wandklokken is een vliegtuig propeller met een klok als decoratie aan de muur. De kleur van de wijzerplaat varieert per klok.

Bestel uw nieuwe klok nu

Het vliegtuig is minder minimalistisch dan de open klok. Ze passen echter allemaal bij het industriële uiterlijk van onze meubels in mangohout, zoals de salontafel. We verkopen veel van onze klokken online. Deze kunt u betalen met AfterPay of een andere betaalmethode. Hierdoor rekent u in een veilige betaalomgeving af. Het assortiment in onze showroom in Monster is echter nog veel groter. Kom dus snel langs in Monster of neem contact op door te bellen naar 06-31994200 of te e-mailen naar info@decoratieenmore.nl.