Skip to content
Menu
0
Your cart is empty. Go to Shop

Salontafel hout met ijzeren onderstel

✔ Showroom beschikbaar

✔ Betaal met AfterPay

✔ Bezorging mogelijk

Salontafel van hout met ijzeren onderstel

Een salontafel van hout met een ijzeren onderstel is tegenwoordig erg populair. De combinatie van het goudbruine mangohout met zwart ijzer geeft een industriële look. Hier zijn veel mensen naar op zoek. Deze look is terug te herleiden naar de simpele architectuur van de industrie in de jaren vijftig. De materialen worden gebruikt in hun puurste vorm, waardoor deze stijl in die tijd erg betaalbaar was. Complete woningen zijn tegenwoordig ingericht in de industriële stijl, waar onze salontafel van hout met een ijzeren onderstel perfect tussen past.

Salon-tafel-rond-mangohout-staal

Een salontafel van hout met een ijzeren onderstel bij u in huis neerzetten

De salontafel is gemaakt van mangohout met een zwart, ijzeren onderstel. Mangohout is een erg sterke soort hardhout, deze gebruiken ze voornamelijk veel in de Indiase houtindustrie. Mangobomen groeien namelijk erg snel en zijn makkelijk te verwerken. Hierdoor is het een betaalbare houtsoort en worden er veel meubels van gemaakt. Hier zijn niet alleen salontafels van gemaakt, maar ook dressoirs en eettafels.

Haal uw salontafel op of bestel online

De salontafel is gemaakt van hout met een ijzeren onderstel. Hierdoor is deze erg zwaar en groot. Wij bezorgen de salontafel, na het bestellen via de webshop, vanuit de voorraad in onze showroom in Monster. Om gebruik te maken van deze service neemt u contact op door te bellen naar 06-31994200 of te e-mailen naar info@decoratieenmore.nl. U bent ook van harte welkom om langs te komen in onze showroom in Monster en de salontafel zelf op te halen. Kom dus snel eens langs!