Skip to content
Menu
0
Your cart is empty. Go to Shop

Steampunk decoratie

✔ Showroom beschikbaar

✔ Betaal met AfterPay

✔ Bezorging mogelijk

Steampunk decoratie

Steampunk is een vorm van decoratie gebaseerd op een mix van fantasie en sciencefiction. De naam verwijst naar de tijd dat stoomkracht de belangrijkste krachtbron was. De stoomkracht wordt gecombineerd met futuristische uitvindingen, waardoor het gebruik van metaal een kenmerk is van deze stijl. Wij verkopen verschillende soorten decoratie in steampunk stijl.

b162e494-29bf-42e4-93ae-b86f067465d0

Steampunk decoratie bij u in huis

Wij verkopen steampunk decoratie in de vorm van verschillende accessoires. We hebben beeldjes, zoals een steampunk walvis, bulldog of skull. Deze beeldjes staan goed op onze andere industriële decoratieve items, zoals de salontafel, of in combinatie met een open klok. In ons brede assortiment hebben wij ook een steampunk klok, om uw ruimte een nieuwe uitstraling te geven.

Neem contact op of bestel uw steampunk decoratie

Wij leveren alle soorten steampunk decoratie uit de voorraad van onze showroom in Monster. Hier hebben wij een groter assortiment dan in de webshop. Kom dus zeker eens langs in Monster om het volledige assortiment te bekijken. Het is ook mogelijk om te informeren over de voorraad door te bellen naar 06-31994200 of te e-mailen naar info@decoratieenmore.nl. Neem zo snel mogelijk contact met ons op, zodat u niet achter het net vist in de zoektocht naar steampunk decoratie!