Skip to content
Menu
0
Your cart is empty. Go to Shop

Klok decoratie

✔ Showroom beschikbaar

✔ Betaal met AfterPay

✔ Bezorging mogelijk

Een klok en decoratie in één

Een klok, zowel een wandklok als een staande klok, vervult een decoratieve functie naast de praktische functie. Het correct aangeven van de tijd is de belangrijkste functie, maar een klok neemt een groot deel van uw wand in. Het oog wil ook wat, waardoor het kopen van een klok die u mooi vindt ook belangrijk is. Een klok in industriële stijl heeft vaak een open mechanisme, waardoor de tandwielen goed zichtbaar zijn. Deze klok draagt bij aan de uitstraling van uw huis en is hierdoor een uitstekende vorm van decoratie.

IMG_0392

Een klok als decoratie ophangen

Wij verkopen verschillende klokken waarbij de tandwielen zichtbaar zijn. Deze zijn verkrijgbaar als wandklok, maar ook als staande klok. Daarnaast zijn alle klokken in een industriële stijl verkrijgbaar, oftewel gemaakt van materialen in hun pure vorm. Dit is een van de redenen waarom de tandwielen van de klok zichtbaar zijn, waardoor deze goed dient als decoratie. Enkele voorbeelden hiervan zijn de steampunk klok, de open klok of de vliegtuig klok. Stuk voor stuk unieke klokken die te bewonderen zijn in onze showroom in Monster.

Bestel uw klok online of in de showroom

Wij leveren al onze klokken uit voorraad, waardoor deze snel na het online bestellen bij u thuis zijn. Online bestellen is helemaal gemakkelijk als u gebruik maakt van AfterPay, al bieden we ook andere betaalmethoden aan. U bent natuurlijk ook altijd welkom in onze showroom in Monster. Om specifieke wensen te bespreken, is het ook mogelijk om te bellen naar 06-31994200 of te e-mailen naar info@decoratieenmore.nl. Twijfel niet langer en bestel uw nieuwe klok nu!