Skip to content
Menu
0
Your cart is empty. Go to Shop

Skulls decoratie

✔ Showroom beschikbaar

✔ Betaal met AfterPay

✔ Bezorging mogelijk

Skulls decoratie

Skulls zijn een apart item die dienen als decoratie van uw woning. Het trekt direct de aandacht en het is zeker een gespreksonderwerp als uw gasten het voor de eerste keer zien. De skulls geven uw woning een country- en western-uitstraling, waardoor u zich waant in het Wilde Westen.

b162e494-29bf-42e4-93ae-b86f067465d0

Skulls als decoratie op tafel of aan uw muur

Wij bieden veel verschillende skulls aan, die allemaal als decoratie dienen voor zowel binnen als buiten. De skulls die binnenshuis staan of hangen, hebben allemaal een verschillende uiterlijk. Zo verkopen we steampunk skulls, maar ook een motor of spaarpot. De skulls zijn ook geschikt als decoratie in de tuin. Een voorbeeld hiervan is de longhorn skull, die perfect op zijn plek is aan uw schutting. Wij verkopen ook andere soorten decoratie, mochten de skulls toch niet helemaal zijn wat u zoekt. Kijk ook eens naar onze olifanten– of vliegtuig decoratie.

Bestel uw decoratieve skull online

Alle skulls zijn uit de voorraad van onze showroom in Monster leverbaar. Direct na het bestellen via de webshop gaan deze op de post, waardoor u ze snel in huis heeft. Het assortiment in onze showroom in Monster is groter dan wat u online ziet. Daarom bent u van harte welkom om langs te komen! Ook kunt u bellen naar 06-31994200 of e-mailen naar info@decoratieenmore.nl.