Skip to content

✔ Showroom beschikbaar

✔ Betaal met AfterPay

✔ Bezorging mogelijk

Decoratie voor uw dressoir

Wij verkopen verschillende items die geschikt zijn voor de inrichting van uw huis, denk hierbij aan een dressoir of een salontafel. Deze items zijn in de industriële stijl verkrijgbaar, die vandaag de dag erg populair is. Het is mogelijk om met decoratie op een dressoir of salontafel de stijl van uw huis te transformeren. Er is geen complete verbouwing nodig om uw woning een industriële uitstraling te geven, de items van Decoratie en More zijn genoeg. We verkopen meubels en decoratie, waardoor u op een betaalbare manier uw huis een make-over geeft. Uw vrienden en familie zullen zich verbazen en jaloers zijn op uw nieuwe inrichting.

Grizzly 20-04

Met unieke decoratie voor op uw dressoir een geheel eigen stijl creëren

U kunt bij ons terecht voor een breed aanbod aan meubels en decoratie. Alle decoratieve items zijn uit voorraad leverbaar, waardoor u deze snel in huis hebt. Onze collectie is te bekijken in onze showroom in Monster. Enkele voorbeelden van onze decoratie voor op een dressoir of salontafel zijn horen, zien en zwijgen beelden of Boeddha beelden. Ook verkopen wij decoratie in dierenvorm voor de dierenliefhebbers, bijvoorbeeld een olifant. Het is ook mogelijk om, naast decoratie voor op een salontafel of dressoir, wanddecoratie te bestellen. We verkopen namelijk verschillende klokken en lampen, waardoor u uw inrichting in een nieuw licht ziet. 

Bestel uw decoratie online

Het is mogelijk om uw favoriete decoratie voor op een dressoir of salontafel online te bestellen en te betalen met AfterPay, of een andere betaalmethode. In onze showroom in Monster staan echter meer items dan online verkrijgbaar zijn. U bent welkom om ons eens te bezoeken en inspiratie op te doen. Het is ook mogelijk om contact op te nemen om specifieke wensen te bespreken, hiervoor belt u naar 06-31994200 of e-mailt u naar info@decoratieenmore.nl. Twijfel niet langer en bestel uw decoratie nu online!