Skip to content
Menu
0
Your cart is empty. Go to Shop

Boeddha decoratie

✔ Showroom beschikbaar

✔ Betaal met AfterPay

✔ Bezorging mogelijk

Boeddha als decoratie

De Boeddha is een beeld dat staat voor volledige verlichting, en is als decoratie ontzettend populair. Een Boeddha is een spiritueel leider op wie het boeddhisme is gebaseerd. De titel Boeddha ontvangt een persoon als deze, na veel mediteren, geen verlangens meer heeft. Waardoor zij Nirvana en verlossing bereiken. Veel mensen hebben een beeld van Boeddha als decoratie thuis, terwijl zij niet het boeddhisme aanhangen. Dit is vaak omdat mensen een beeld van Boeddha mooi vinden, vanwege de mediterende houding en de serene uitstraling daarvan.

boeddha-op-zuil-licht-grijs

Plaats een unieke Boeddha ter decoratie

Een beeld van Boeddha is een perfecte vorm van decoratie voor uw huis of tuin. Het geeft u rust en werkt als prettige herinnering om te leven in het hier en nu. Het verandert ook de uitstraling in uw huis. Wij verkopen deze beelden in verschillende silhouetten zoals de populaire horen, zien en zwijgen-houding. Ook zijn de beelden geschikt voor binnen of buiten. De kleinere beelden kunnen dienen als decoratie op uw eettafel. De grotere beelden staan mooi buiten naast uw voordeur of in de tuin.

Kom langs of bestel uw decoratie

De beelden van Boeddha zijn zowel online te bestellen in de webshop als te koop in onze showroom in Monster. Hier verkopen wij ook andere decoratie zoals olifanten of longhorns. Kom dus zo snel mogelijk langs in Monster, bestel online of neem contact op door te bellen naar 06-31994200 of te e-mailen naar info@decoratieenmore.nl.