Skip to content
Menu
0
Your cart is empty. Go to Shop

Horen, zien en zwijgen beeld

✔ Showroom beschikbaar

✔ Betaal met AfterPay

✔ Bezorging mogelijk

Het horen, zien en zwijgen als beeld

Het horen, zien en zwijgen is een van de populairste poses om als beeld in huis of in de tuin te zetten. Met een van onze unieke horen, zien en zwijgen beelden krijgt u een decoratiestuk in huis dat ook nog eens een mooie betekenis heeft. Horen, zien en zwijgen betekent simpelweg dat u zich niet laat verleiden door het kwade in de wereld en in harmonie leeft met anderen. Een mooie boodschap, die u uitdraagt met een horen, zien en zwijgen beeld in huis of in de tuin.

Horen, zien en zwijgen beeld

Horen, zien en zwijgen beeld te koop

Wij verkopen het horen, zien en zwijgen als beeld in verschillende uitvoeringen. Dit beeld is bijvoorbeeld verkrijgbaar met drie uilen of apen. Deze dienen perfect als decoratie voor op een dressoir of eettafel. Daarnaast verkopen wij dit beeld voor in de tuin, dit keer in een uitvoering met drie monniken. Andere vormen van decoratie zijn natuurlijk ook bij ons verkrijgbaar, zowel online als in de showroom in Monster. Wij verkopen onder andere skulls of vliegtuigen.

Neem een kijkje in ons assortiment

Wij hebben een breed assortiment online, maar in onze showroom in Monster vindt u nog veel meer leuke accessoires. U bent van harte welkom om hier eens langs te komen. Het is ook mogelijk om uw decoratiewensen te bespreken, dit kan door te bellen naar 06-31994200 of e-mailen naar info@decoratieenmore.nl. Ziet u online al iets interessants? Bestel dan via de webshop!