Skip to content
Menu
0
Your cart is empty. Go to Shop

Longhorn decoratie

✔ Showroom beschikbaar

✔ Betaal met AfterPay

✔ Bezorging mogelijk

Een longhorn als decoratie

Waan uzelf in het Wilde Westen met een longhorn ter decoratie aan de muur. Een Texas longhorn is een dier uit het zuidwesten van de Verenigde Staten. Het dier heeft een belangrijke rol in de geschiedenis van het land. Cowboys dreven deze dieren vanuit Texas naar het noordoosten om deze te verkopen als slachtvee. Door de lange horens van een longhorn dient een schedel van het beest als uitstekende decoratie voor zowel binnen als buiten. Het bevestigen van de schedel aan een muur geeft een country- en western-gevoel, waar veel mensen naar op zoek zijn.

longhorn-beige-met-witte-punt

Een longhorn ter decoratie in uw huis of tuin

Wij leveren ons unieke aanbod aan decoratie direct uit de voorraad van onze showroom in Monster. Hierdoor hangt uw longhorn snel aan de muur bij u thuis. De longhorn combineert goed met andere accesoires, om een eclectische inrichting te realiseren. Wij verkopen namelijk ook beelden van olifanten, Boeddha’s en horen, zien en zwijgen. Deze geven een Oosterse uitstraling aan uw huis. Een industriële look is ook mogelijk, door steampunk decoratie aan te schaffen.

Kom langs of bestel

Kom eens langs in onze showroom in Monster om inspiratie op te doen voor uzelf of als cadeau voor iemand anders. Alle decoratieve items, waaronder de longhorn, zijn tevens online te bestellen. Uw specifieke wensen bespreken kan door te bellen naar 06-31994200 of te e-mailen naar info@decoratieenmore.nl. Neem dus nu contact op, bestel of kom langs en haal unieke decoratie in huis!