Skip to content
Menu
0
Your cart is empty. Go to Shop

Eettafel decoratie

✔ Showroom beschikbaar

✔ Betaal met AfterPay

✔ Bezorging mogelijk

Een eettafel als decoratie

Een eettafel is een belangrijk onderdeel van uw woonkamer of keuken, waardoor deze ook dient als decoratie. U spendeert veel tijd aan deze tafel, dus wilt u een eettafel van hoge kwaliteit die past bij uw huidige interieur. Onze tafels passen goed bij de zeer populaire industriële stijl. De eettafels zijn namelijk gemaakt van mangohout in combinatie met zwart metaal. Het mangohout is een natuurproduct, waardoor iedere tafel uniek is en de goudbruine kleur varieert.

mango-tafel-eettafel

Bestel een eettafel in de juiste afmetingen in combinatie met decoratie

De mangohouten eettafels zijn beschikbaar in diverse formaten. De eettafel van 160 centimeter is geschikt voor zes personen. De tafel van 220 centimeter is zelfs geschikt voor acht personen. De rechthoekige eettafel is ook beschikbaar in 180 en 200 centimeter. Daarnaast verkopen we een ronde eettafel, die beschikbaar is in 130 en 150 centimeter. Hier kunnen respectievelijk vijf of zes mensen aan zitten. Uw eettafel is pas compleet in combinatie met decoratie. Wij verkopen verschillende beeldjes die ter decoratie op uw eettafel gezet kunnen worden. Een horen, zien en zwijgen beeldje biedt het nodige contrast op het industriële uiterlijk van de tafel, net als skulls en steampunk accessoires.

Bestel uw tafel en decoratie

De decoratie is, net als de eettafel, online te bestellen in de webshop. We verzenden het vanuit de voorraad uit onze showroom in Monster. Het bezorgen van de tafel is, door de grootte en het gewicht, lastiger. Daarom vragen wij u om te bellen naar 06-31994200 of te e-mailen naar info@decoratieenmore.nl om de verzending te bespreken. Het is natuurlijk ook mogelijk om langs te komen in Monster en de eettafel en decoratie zelf mee te nemen. Kom dus snel eens langs!